Un dron ha sobrevolat Sant Cugat per informar els nens de la sortida al carrer

Aquesta és la quarta vegada que l'Ajuntament utilitza l'aparell per informar a la ciutadania


Temes relacionats

Torna el dron per recordar a la ciutadania el confinament (30/mar/20)

Un dron sobrevola Sant Cugat per recordar a la ciutadania el confinament (20/mar/20)


  • Comparteix:

Un dron ha sobrevolat pel Parc Central, la Pollancreda i Can Borrell per recordar la normativa de la sortida dels nens de casa aquest diumenge. Aquesta és la quarta vegada que l'Ajuntament utilitza aquest aparell, gestionat per l'empresa Barcelona Mars Intelligence. Els més petits han vist i escoltat el missatge que demanava responsabilitat, però també ànims i amb una frase ben clara, tot anirà bé.

Les advertències fetes del dron i les recomanacions constants per a nens i adults en la sortida al carrer han estat constants per part d'aquest aparell. El Parc Central ha estat el primer punt per fer el seguiment d'aquest primer dia dels infants fora de les seves llars des de fa gairebé un mes i mig de confinament.

El dron només actua de manera informativa. Des d'un comandament, que duu un mapa interactiu, registra les siluetes de persones per informar sobre el terreny a través d'un potent altaveu. El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ressalta que l'aparell és un complement a la feina dels agents de seguretat de la ciutat.

Un dron que podria tornar a sobrevolar Sant Cugat amb les properes mesures que es puguin establir de desconfinament al país.











Francesc Carol

És un missatge enfocat als nens i de donar les gràcies als infants pel temps de confinament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.