Ses Majestats d'Orient recorreran Valldoreix acompanyades per 10 carrosses engalanades


  • Comparteix:

500 quilos de caramels i 150 litres de xocolata desfeta endolciran, aquesta tarda, la cavalcada de Reis a Valldoreix. El recorregut s'iniciarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Mas Roig i finalitzarà a la plaça Maria Sabater, on hi haurà animació i xocolata. Com és habitual, la comitiva s'aturarà a l'església de l'Assumpció on es farà la tradicional ofrena al nen Jesús i també una recepció institucional a Ses Majestats.

A Valldoreix, la cavalcada està organitzada per Creu Roja de Valldoreix i l'EMD organitzen, amb el suport de diverses entitats valldoreixenques. En total, un centenar de persones estan al darrera d'aquesta iniciativa, que enguany comptarà amb 10 carrosses engalanades, i començarà el seu recorregut a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Mas Roig.

El seguici reial seguirà per l'avinguda Jacint Verdaguer, el passeig de l'Oreneta i la plaça dels Ocells. Després de recórrer les principals vies de Valldoreix, la comitiva s'aturarà a la plaça Maria Sabater, on es farà la tradicional xocoaltada i es farà una ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció i una recepció institucional. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha mostrat confiada en l'èxit de públic a la cavalcada d'enguany.

Montse Turu

La cavalcada es va consolidant. L'any passat ja hi va haver més gent que en l'anterior, i crec que aquest any encara anirà millor. La gent veu que no cal anar a Barcelona per gaudir d'aquesta festa.


A la mateixa plaça Maria Sabater, on s'acabarà el recorregut, tindrà lloc la recollida de cartes dels nens i nenes de Valldoreix, que anirà seguida d'una xocolatada amb animació infantil. En total, es repartiran unes 1.000 racions de xocolata desfeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.