L'Ajuntament cerca arquitectes i enginyers que col·laborin en projectes de millora urbanística

L'objectiu d'aquesta borsa és la reactivació econòmica amb equips multidisciplinaris


Temes relacionats

Les 60 mesures econòmiques de l'Ajuntament de Sant Cugat per fer front a la crisi del coronavirus, desgranades (24/abr/20)


  • Comparteix:

L'Ajuntament cerca arquitectes i enginyers per a futurs projectes / Font: Ajuntament

L'Ajuntament cerca arquitectes i enginyers per a futurs projectes / Font: Ajuntament

L'Ajuntament ha obert una borsa per arquitectes i enginyers que vulguin col·laborar en projectes de millora urbanística i arquitectònica de la ciutat. L'àmbit d'Urbanisme realitzarà contractes menors als diferents professionals. Els currículums s'ordenaran en funció de la modalitat i grau d'experiència i es demanaran tres ofertes per a cada contracte que s'adjudiqui en funció de la millor oferta presentada. Els interessants han d'enviar un correu electrònic a urbanisme@santcugat.cat amb el nom de l'equip o persona jurídica que representa, perfils professionals i contacte del responsable. El termini de presentació finalitza el 31 de juliol.

La durada d'aquesta borsa serà d'un any com a màxim i es busquen perfils en sis modalitats: planificació i gestió urbanística, mobilitat i estudis ambientals, espai públic, rehabilitació de patrimoni, edificació d'equipaments esportius, edificació d'altres equipaments, no esportius, i infraestructures de la via pública.

Caldrà acompanyar els currículums d'una copia del títol habilitant per contractar i d'una relació dels treballs efectuats en els darrers 5 anys indicant el nom del treball amb dades com: nom del pla i/o projecte, el pressupost, la superfície, les dates d'aprovació, dates de finalització de les obres, i altres dades que es considerin significatives. L'extensió màxima del currículum serà de cinc pàgines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.