L'Ajuntament cerca arquitectes i enginyers que col·laborin en projectes de millora urbanística

L'objectiu d'aquesta borsa és la reactivació econòmica amb equips multidisciplinaris

L'Ajuntament cerca arquitectes i enginyers per a futurs projectes / Font: Ajuntament

Societat

Publicat el 28/abr/20 per Joan Garcia

L'Ajuntament ha obert una borsa per arquitectes i enginyers que vulguin col·laborar en projectes de millora urbanística i arquitectònica de la ciutat. L'àmbit d'Urbanisme realitzarà contractes menors als diferents professionals. Els currículums s'ordenaran en funció de la modalitat i grau d'experiència i es demanaran tres ofertes per a cada contracte que s'adjudiqui en funció de la millor oferta presentada. Els interessants han d'enviar un correu electrònic a urbanisme@santcugat.cat amb el nom de l'equip o persona jurídica que representa, perfils professionals i contacte del responsable. El termini de presentació finalitza el 31 de juliol.

La durada d'aquesta borsa serà d'un any com a màxim i es busquen perfils en sis modalitats: planificació i gestió urbanística, mobilitat i estudis ambientals, espai públic, rehabilitació de patrimoni, edificació d'equipaments esportius, edificació d'altres equipaments, no esportius, i infraestructures de la via pública.

Caldrà acompanyar els currículums d'una copia del títol habilitant per contractar i d'una relació dels treballs efectuats en els darrers 5 anys indicant el nom del treball amb dades com: nom del pla i/o projecte, el pressupost, la superfície, les dates d'aprovació, dates de finalització de les obres, i altres dades que es considerin significatives. L'extensió màxima del currículum serà de cinc pàgines.