La pista de gel de Valldoreix arriba a l'equador amb un bon balanç d'usuaris

L'equipament estarà obert fins el 8 de gener

Societat

Publicat el 4/gen/05 per Miquel Herrada

Més de 5.000 persones han gaudit fins ara de la pista de gel de Valldoreix, que continuarà oberta fins el proper 8 de gener. Els infants i els joves són els principals usuaris d'aquest equipament esportiu, que ofereix la possibilitat de patinar lliurement i també l'opció de rebre classes en grups reduïts.

Fins el passat 31 de desembre, un total de 5.095 persones han utilitzat les instal·lacions de la pista de gel a l'aire lliure de Valldoreix, que per segon any ha organitzat l'EMD a la pista verda, al costat del Complex Esportiu de Valldoreix.

Durant la primera setmana de les vacances de Nadal, hi ha hagut una bona afluència de públic i patinadors, procedents majoritàriament de Valldoreix i Sant Cugat, però també de manera significativa d'altres poblacions del Vallès i del Barcelonès.

En declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, s'ha mostrat confiada en poder igualar els prop de 9.000 usuaris que va registrar la pista de gel l'any passat, i ha assegurat que les baixes temperatures dels últims dies no desanimaran als usuaris.

Mercedes Rojo

Al ritme que portem, mantindrem la xifra. El fred d'aquests dies no és un problema, la gent no es fa enrera. La pista està plena.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una de les iniciatives que ha tingut més èxit ha estat l'escola de gel, que posa a disposició dels patinadors menys experimentats monitors especialitzats i ofereix classes en grups reduïts una hora abans de l'obertura de la pista al públic general.

La pista de gel de Valldoreix estarà oberta fins el 8 de gener a la pista verda. Els horaris són d'11 del matí a 3 de la tarda i de 5 de la tarda a 8 del vespre, tot i que els dies festius l'hora de tancament es retarda fins les 9 de la nit.

Aquest equipament esportiu té una superfície de 600 metres quadrats per patinar, a més d'una zona de gespa artificial i bancs de fusta per descansar i canviar-se les sabates.