La JNC recull 10.000 regals per aconseguir que cap nen es quedi sense una joguina la nit de Reis


  • Comparteix:

Els articles els repartirà Càrites des de Barcelona

Els articles els repartirà Càrites des de Barcelona

La campanya de recollida de joguines que ha fet per primera vegada aquest any la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya amb motiu de les festes de Nadal ha estat tot un èxit, ja que s'han aconseguit recollir més de 10.000 articles. Des de la JNC valoren molt positivament la inciativa, que té com a objectiu principal contribuir a que cap nen ni nena es quedi sense regal el dia de Reis, i s'estan plantejant repetir-la l'any vinent.

Més de deu mil articles, entre joguines noves, de segona mà i llibres, són les que han recollit la secció local de la JNC, per tal que cap nen ni nena es quedi sense el seu regal el dia de Reis. Des d'aquesta formació fan una valoració molt positiva de la iniciativa i agraeixen a tots els sancugatencs que han volgut involucrar-se en aquesta campanya. Escoltem Jordi Esteban, president de la JNC a Sant Cugat.

Jordi Esteban

Ha estat un èxit absolut, la gent de Sant Cugat s'ha volcat molt en aquesta iniciativa, i no pensàvem que es volqués tanta gent. Volen agraïr a tothom el suport que ens han donat.


La campanya engegada per la secció local de la JNC s'ha fet amb col·laboració de Càrites, que des de la seva seu central a Barcelona, s'encarregarà de fer el repartiment de les joguines als nens i nenes que més ho necessitin.

Des de la formació no descarten tornar a repetir aquesta campanya, o una similar, perquè creuen que és important que de cara aquestes dates tothom, nens i adults, puguin gaudir de la màgia del Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.