L'Ajuntament reforça el manteniment de parcs i jardins per afrontar la primera fase del desconfinament dels infants

Després de 40 dies sense manteniment, els equips faran actuacions profundes per garantir la neteja i les bones condicions de les zones verdes


Temes relacionats

La desescalada es farà per províncies i en quatre fases per assolir una 'nova normalitat' que podria arribar a finals de juny (28/abr/20)


  • Comparteix:

Els equips de manteniment al parc de la Pollancreda / Foto: Ajuntament

Els equips de manteniment al parc de la Pollancreda / Foto: Ajuntament

Els equips del Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament han començat els treballs de neteja i manteniment de les zones verdes urbanes i espais de lleure de la ciutat per garantir la seguretat dels infants en la primera fase del desconfinament. Després de 40 dies sense fer cap manteniment d'aquestes àrees, els equips del consistori faran actuacions intensives per garantir la neteja, la salubritat i les bones condicions dels espais per al seu ús.

Entre les actuacions previstes s'ha planificat la neteja de parcs, jardins i àrees de gossos, desbrossaments, segues de prats i gespes, la neteja d'herbes dels escocells, la desinfecció del mobiliari, la retirada total dels encintats de prohibició de pas i també l'increment de la freqüència de neteja.

Espais de joc infantil i fonts, tancats
Les zones de jocs infantils i les àrees de gossos encara restaran tancats i el seu ús no estarà permès fins que així ho determinin les autoritats competents. Les instal·lacions esportives a l'aire lliure tampoc no es poden utilitzar fins a nou avís.

Per altra banda, tot i la neteja que s'hi fa, les fonts públiques també continuaran tancades per evitar possibles contagis de coronavirus. L'Ajuntament recomana portar una ampolla d'aigua des de casa per tal d'hidratar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.