El detingut a les Planes per les morts dels sensesostre, ingressat a Salut Mental de Brians 1

El pressumpte assassí està internat en aquest centre després de diferents alteracions


Temes relacionats

El sospitós de matar sensesostres declara davant el jutge per videoconferència (30/abr/20)

Detingut a les Planes el presumpte autor de la mort de persones sense sostre (28/abr/20)


  • Comparteix:

Exterior de Can Brians 1 / Font: CC

Exterior de Can Brians 1 / Font: CC

L'home detingut a les Planes com a presumpte autor de la mort de diverses persones sense sostre ha estat ingressat aquest dissabte, segons la Cadena SER, a la Unitat d'Hospitalització Psiquiàtrica Penitenciària de la presó de Brians 1 després de presentar diferents alteracions. Des del centre mèdic se li farà el seguiment després que aquest dijous quedés en presó provisional, comunicada i sense fiança. L'home va ser detingut aquest dimarts pels Mossos d'Esquadra per la seva presumpta relació amb diverses morts violentes de persones que vivien al carrer a Barcelona, segons ha confirmat el cos.

Després de la declaració d'aquest dijous al jutjat d'instrucció número 5 de Rubí, en funcions de guàrdia, se'l vincula amb tres morts violentes de persones sense llar a Barcelona. En concret, als assassinats ocorreguts el 16 d'abril al barri del Fort Pienc, de dia, el 18 d'abril al carrer de Casp, de matinada, i el de dilluns passat a la nit entre els carrers de Rosselló i Sardenya.

Tot ells, diu la interlocutòria del jutge, tenen un modus operandi similar, ja que totes les víctimes eren persones que dormien a la via pública i van ser atacades per sorpresa i de manera violenta, 'sense possibilitat de defensa'. Els Mossos han aportat fotografies que ubiquen l'investigat en aquestes zones de l'Eixample de Barcelona i en les franges horàries dels fets.

L'home, de 35 anys, va ser detingut dimarts de matinada a les Planes, on s'havia instal·lat en una caravana. L'investigat va ser detingut gràcies a l'avís d'un ciutadà al 112, després d'aquest darrer assassinat i d'un ampli operatiu dels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.