L'Aula d'Extensió Universitària vol incrementar el nombre de socis amb el trasllat a la Unió

L'AEU ha creat la figura del soci numerari, que tindrà importants beneficis

Societat

Publicat el 4/gen/05 per Ester Castanyer

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran ofereix, des d'aquest gener, la possibilitat de fer-se soci numerari de l'entitat. Això vol dir que per 20 euros anuals, les persones que ho vulguin podran accedir a les conferències que es facin a la Unió, així com als seminaris i a les aules itinerants. A més, a partir de l'octubre, l'Aula traslladarà bona part de les activitats a la Unió i podrà incrementar així el seu nombre de socis fins als 500.

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat continua perseguint l'objectiu d'incrementar el nombre de socis i donar sortida així a la gran demanda que tenen al municipi.

És per això que, des d'aquest gener, les persones majors de 55 anys que vulguin podran fer-se socis numeraris d'aquesta entitat. Pagant 20 euros a l'any, aquestes persones podran participar de les diferents activitats que ofereix l'Aula, a excepció de les conferències regulars que es fan a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Escoltem el president d'aquesta associació, Antoni Monerris.

Antoni Monerris

Tenimla possibilitat d'admetre nous socis numeraris que podran participar alsseminaris, a les aules itinerantsi també a les conferències que es facin a la Unió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'aquesta manera, l'Aula d'Extensió Universitària fa un pas més cap al seu objectiu principal, que és poder incrementar el nombre de socis dels 400 que hi ha en l'actualitat fins a 500. En aquest sentit, Monerris ha assegurat que els nous socis numeraris que entrin a partir d'ara tindran ja una plaça assegurada pel curs vinent.

Antoni Monerris

La nostra idea és, a partir del curs vinent, no tenir limirtació pels socis, tenir capacitat per acollir totes les persones que ho vulguin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per fer realitat aquest projecte, els responsables de l'Aula ja han avançat que a partir del proper octubre traslladaran bona part de les seves activitats al teatre de la Unió Santcugatenca, tot i que sense desvincular-se del tot de l'Arxiu Nacional.