Enxampat pels Mossos un veí de Sant Cugat amb 110 grams de marihuana i 450 euros en efectiu

El jove, de 26 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de ser detingut per un delicte de salut pública


  • Comparteix:

La marihuana i els diners decomisats / Foto: Mossos d'Esquadra

La marihuana i els diners decomisats / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un veí de Sant Cugat de 26 anys per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic. El jove ha estat exampat, després de sortir corrent, amb una motxilla amb 110 grams de marihuana i 450 euros en efectiu. Després de passar a disposició judicial aquest dimecres, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets han succeït al carrer de Vallseca, quan agents de la comissaria de Sant Cugat que es trobaven patrullant van realitzar una actuació amb un home que es trobava en un vehicle aturat i a qui, després d'indentificar-lo, van aixecar-li una acta per tinença de marihuana. Durant aquesta l'intervenció, un altre home va aparèixer caminant i en veure'ls va començar a córrer.

Els agents el van seguir i el van aturar després que l'home llancés a terra una motxilla amb 110 grams de marihuana i 450 euros en efectiu. L'home va quedar detingut i aquest dimecres ha passat a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.