L'AV de Volpelleres dona 600 euros a Creu Roja per ajudar famílies santcugatenques afectades per la crisi del coronavirus

L'associacio anava a destinar aquests diners a la Festa del Joc i l'Esport, que no s'ha pogut celebrar finalment a causa del coronavirus


Temes relacionats

Treball en temps de confinament: l'ajuda que no pot parar (17/abr/20)

[Infografia] El voluntariat de Sant Cugat es mobilitza per lluitar contra el coronavirus ( 6/abr/20)


  • Comparteix:

L'associació ha donat 600 euros a Creu Roja / Foto: Creu Roja

L'associació ha donat 600 euros a Creu Roja / Foto: Creu Roja

L'Associació de Veïns de Volpelleres ha donat 600 euros a Creu Roja per ajudar les famílies santcugatenques més afectades per la crisi del coronavirus. La iniciativa se suma a les que des del barri s'han anat impulsant des de l'inici de la pandèmia, com per exemple la fabricació de material sanitari amb la impressora 3D de la biblioteca Miquel Batllori o la campanya per les xarxes socials per ajudar els comerços de la zona a explicar la seva situació.

El president de l'associació de veïns, Alberto Valcarce, ha explicat que inicialment volien col·laborar amb alguns comerços del barri per fer una petita cistella de productes bàsics i frescos per a les famílies més necessitades. Finalment, però, i després de contactar amb l'Ajuntament, l'associació de veïns va donar els diners a Creu Roja. Els 600 euros formaven part de la partida per dur a terme la Festa del Joc i l'Esport, que no s'ha pogut celebrar per la crisi del coronavirus.






Alberto Valcarce

La Creu Roja ens va explicar el seu projecte de lots de productes per atendre les necessitats de les famílies més afectades per la crisi del coronavirus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.