L'empresa de Sant Cugat Colillas Branding col·labora amb Metges Sense Fronteres per formar personal mèdic

S'ha creat una plataforma amb infografies i vídeos per oferir formació i protocols a centres sanitaris i llars d'avis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'oficina de Colillas Branding / Foto: Colillas Branding

Imatge d'arxiu de l'oficina de Colillas Branding / Foto: Colillas Branding

L'empresa santcugatenca Colillas Branding ha aportat el seu gra de sorra en la lluita contra la Covid-19. L'agència de publicitat, disseny i identitat ha posat a disposició de l'ONG Metges Sense Fronteres els seus coneixements per posar en marxa una plataforma de formació adreçada a professionals mèdics. A través d'infografies, vídeos i conferències en directe es donen a conèixer protocols eficaços per combatre la pandèmia tant en centres sanitaris com en residències per a gent gran.

És important que el personal sanitari estigui format i conegui els protocols adequats per fer front al coronavirus, així com per conèixer l'actuació adequada en la recuperació dels pacients. Metges Sense Fronteres Espanya, de la mà de Colillas Branding, van posar en marxa una plataforma digital per compartir aquests coneixements amb sanitaris i personal de residències.

Fins al moment, s'ha carregat a la plataforma gran quantitat de material docent, cartelleries, vídeos formatius i, fins i tot, s'ha creat un fòrum de debat. A més, l'empresa santcugatenca s'encarrega de realitzar els directes de manera remota i garantint els nivells de seguretat i, de moment, ja s'han emès més de 30 directes de formació.

Segons dades de Colillas Branding, més de 15.000 persones han consultat algunes de les informacions de la plataforma, tant personal sanitari i de residències, com bombers, alcaldes, empreses de neteja i responsables de logística hospitalària. A més, el projecte ha traspassat fronteres i, a part de professionals de l'Estat espanyol, també hi han participat persones de França, Portugal, Regne Unit, Austràlia i Sud-amèrica, entre altres.

El director general de Colillas Branding, Miquel Àngel López Colillas, ha agraït la confiança de Metges Sense Fronteres en la seva agència per 'divulgar material formatiu' entre el personal sanitari i el de gestió de la tercera edat. Colillas està convençut que 'l'experiència' de l'ONG en la gestió de pandèmies arreu del món 'ha d'ajudar a aquest personal a gestionar millor el seu material, els equipaments i les persones'.


Miquel Àngel López C

Metges Sense Fronteres ha confiat en la nostra plataforma per divulgar material formatiu entre aquest col·lectiu. L'experiència de Metges Sense Fronteres arreu del món en la gestió de pandèmies ha d'ajudar a aquest personal a gestionar millor el seu material, equipaments i persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.