L'EMD de Valldoreix finalitza la implantació de la telegestió de l'enllumenat públic a tot territori

El nou sistema permet controlar l'horari d'encesa i apagat de cada fanal i detectar avaries a qualsevol zona


Temes relacionats

Valldoreix manté els tallers de cultura en ple rendiment durant la crisi del coronavirus (10/mai/20)

Valldoreix comença a obrir franges de seguretat contra incendis per a l'inici de la temporada d'estiu ( 6/mai/20)


  • Comparteix:

L'EMD finalitzarà la instal·lació aquesta setmana / Foto: EMD Valldoreix

L'EMD finalitzarà la instal·lació aquesta setmana / Foto: EMD Valldoreix

Recta final perquè Valldoreix compti amb un sistema de telegestió que permet monitorar i gestionar de forma remota els 56 quadres elèctrics del territori. L'EMD finalitzarà, durant aquesta setmana, la instal·lació al 100% de la xarxa d'enllumenat públic de la vila. Aquest sistema permet, a través d'una aplicació informàtica, controlar l'horari d'encesa i apagat de cada fanal de manera individual i detectar avaries a qualsevol zona. D'aquesta manera, es pot controlar en temps real on hi ha una incidència o avaria i actuar de manera immediata.

La telegestió de la xarxa d'enllumenat públic és, des d'aquesta setmana, una realitat a la totalitat dels fanals de la vila. Amb el nou sistema, el total dels 56 quadres elèctrics de Valldoreix es poden monitorar i gestionar de forma remota per detectar solucionar qualsevol incidència a la xarxa de l'enllumenat viari de Valldoreix.

L'EMD de Valldoreix ha engegat aquesta setmana la segona fase de la instal·lació de telegestió als fanals de la vila. Després de la primera fase, durant la qual es va implantar el nou sistema a 43 quadres, aquesta setmana s'actua sobre els 13 quadres restants. Així, a finals de setmana, el desplegament de la gestió remota haurà arribat a la totalitat dels 56 dispositius que controlen el funcionament dels 3800 fanals distribuïts pels carrers de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.