Detingut in fraganti quan intentava fugir amb una bicicleta que havia robat en un traster a Sant Cugat

L'arrestat, que tenia antecedents policials per fets similars, havia forçat nou trasters més i havia robat dins d'un vehicle a la zona de Torreblanca


  • Comparteix:

El detingut intentava fugir amb la bicicleta robada / Foto: Mossos d'Esquadra

El detingut intentava fugir amb la bicicleta robada / Foto: Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat han detingut, aquest dijous, un home com a presumpte autor del robatori de 10 trasters i per robatori interior d'un vehicle a Sant Cugat. Els fets van tenir lloc aquest mateix dijous cap a les sis de la tarda quan es va rebre l'avís d'una alarma activa al barri de Torreblanca. Quan la patrulla va arribar al lloc, va veure com un home sortia d'un traster sobre una bicicleta, amb el casc posat, mascareta i ulleres i una motxilla penjada a l'esquena.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van confirmar que la bicicleta pertanyia a la propietària del traster que l'home havia forçat, això com també van comprovar que hi havia sis trasters més dels quals s'havien sostret coses. El cos policial va localitzar objectes dins de la motxilla de l’arrestat que van ser reconeguts pels propietaris dels altres trasters forçats.

El detingut, a més, havia fet un robatori dins d'un vehicle aparcat a la zona i, posteriorment, se'l va relacionar amb el robatori a quatre trasters més d'una finca propera. Per tot això, els agents van detenir al presumpte lladre pel robatori amb força a 10 trasters i el robatori amb força a l'interior de vehicle.

El presumpte autor dels robatoris ja ha passat a disposició judicial aquest divendres davant del jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. L'arrestat, de 40 anys i de nacionalitat espanyola, tenia antecedents policials per fets similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.