L'Hospital General, primer centre en rebre l'Applus Certification Hospital Segur Covid

El centre ha adoptat mesures higièniques i de neteja per disposar d'espais lliures de coronavirus i per combatre la propagació i els contagis


  • Comparteix:

Imatge del centre sanitari / Foto: HUGC

Imatge del centre sanitari / Foto: HUGC

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ha estat el primer centre sanitari en obtenir l'Applus Certification Hospital Segur Covid. Per a la seva obtenció, l'hospital s'ha sotmès a una auditoria en la qual s'ha realitzat una revisió documental del protocol desenvolupat pel centre i la supervisió 'in situ' de la implantació de les mesures adoptades. El procés d'auditoria ha destacat el pla de contingència i el pla de desescalada desenvolupat per l'hospital, així com el conjunt d'actuacions de formació i informació de tots els equips de l'hospital.

El centre s'ha dotat de tecnologia de tractament de l'aire per purificar-lo descomponent i desactivant microorganismes. La neteja i la desinfecció de totes les superfícies i espais de l'hospital és una de les mesures de seguretat en la qual més s'ha insistit de manera interna. S'ha adoptat una cautela extrema i s'han reforçat les tasques de neteja i higiene per disposar d'espais lliures de coronavirus, combatre la propagació i evitar els contagis.

Més enllà de l'estricta aplicació dels protocols de neteja establerts per la Generalitat, a l'hospital s'han realitzat desinfeccions addicionals amb tecnologia d'avantguarda com per exemple la neteja de l'aire per fotocatàlisi o la dels espais i superfícies mitjançant rajos infrarojos, ultraviolats o micro nebulitzacions de peròxid d'hidrogen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.