El CAR reobre portes amb una vuitantena d'esportistes que tornen a entrenar-se

La piscina interior i exterior i les pistes d'atletisme són els primers equipaments del centre que s'han obert


Temes relacionats

El CAR està preparat per obrir, però no ho farà fins que s'entri a la fase 1 de desconfinament ( 9/mai/20)

Un cas de coronavirus al CAR Sant Cugat obliga al tancament total del centre (15/mar/20)


  • Comparteix:

El CAR de Sant Cugat ha obert portes aquest dilluns després de gairebé dos mesos tancats per la crisi del coronavirus. El centre santcugatenc ha acollit els primers esportistes en diferents modalitats com la natació, la sincronitzada, el tennis o l'atletisme. La consellera de la Presidència i portaveu de govern, Meritxell Budó, ha visitat el centre i ha ressaltat que l'esport viu aquest dia com un primer pas per recuperar l'activitat física professional a Catalunya.

Abans d'entrar al centre, els esportistes han de sotmetre's a un control de temperatura i anar correctament equipats amb guants i mascareta per seguir el protocol. Un cop a dins, cadascú cap a la seva instal·lació i a recuperar el to físic ja sigui a l'aire lliure, a la piscina (la natació sincronitzada també ha pogut gaudir en el nou mòdul del centre) i sota les ordres de l'entrenador o a la pista d'atletisme gaudint de les primeres carreres.

La consellera Budó, acompanyada del secretari general de l'Esport, Gerard Figueres, i el director del CAR, Ramon Terrassa, ha ressaltat l'esforç que s'ha fet des de l'administració perquè el centre obri les seves portes i torni l'activitat física.

Els entrenaments han de ser per torns, respectant la distància de seguretat i en aquesta fase de desconfinament no poden coincidir més d'una seixantena d'esportistes alhora.


Meritxell Budó

Fa molts dies que estàvem preparats per reobrir el centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.