Els projectes de l'institut-escola Catalunya i de La Mirada segueixen el calendari previst

L'Ajuntament i el departament d'Educació no han aturat les adequacions dels centres de cara als propers cursos


Temes relacionats

Tots els detalls de la reobertura de centres educatius en fase 2 (20/mai/20)

Els nous mòduls de La Mirada obligaran a traslladar el parc infantil del barri (17/gen/20)

L'escola Catalunya serà un institut-escola el 2020 (12/nov/19)


  • Comparteix:

La pandèmia de la Covid-19 ha alterat molt el curs escolar vigent i també el que ve. Tot i això, la crisi sanitària no ha aturat dos dels projectes educatius més rellevants de Sant Cugat de cara als cursos vinents, l'adequació del nou institut-escola Catalunya i les obres de La Mirada.

L'institut-escola Catalunya s'adequarà progressivament els propers cursos. Segons ha avançat la regidora d'Educació, Pilar Gorina, en una entrevista a Cugat Mèdia, els treballs previstos per al 2020-2021 començaran aquest mateix dilluns. Les obres més importants, però, estan previstes per al curs vinent i tant l'Ajuntament com el departament d'Educació ja hi estan treballant. Durant el confinament s'han fet tres sessions de portes obertes virtuals i des de la direcció del centre s'ha mirat de resoldre telemàticament tots els dubtes de les famílies, a més de presentar i explicar el projecte educatiu.

Pel que fa a la Mirada, també avancen segons el previst els nous mòduls, que s'ubicaran a l'esplanada de davant de L'Olivera durant l'estiu i que han de donar resposta al creixement del centre, de 75 nous alumnes per curs, fins a comptar amb les noves instal·lacions. El nou edifici segueix en tràmits, després que el ple municipal aprovés en sessió extraordinària, just abans de l'inici de l'estat d'alarma, la seva nova ubicació. La previsió és que estigui enllestit entre finals del 2022 i setembre del 2023.




Pilar Gorina

Hem esperat que les preinscripcions estiguessin, potser haguéssim pogut començar una mica abans. Aquest dilluns comencen les obres, que són molt petites, només l'adequació d'algunes aules, i que el proper curs seran més importants i ja estem treballant amb el departament d'Educació i amb el centre.

Pilar Gorina

La part dels mòduls ja la tenim tota preparada, i La Mirada nova també va seguint tràmits, que afortunadament han seguit avançant en aquesta època de confinament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.