L'escola la Floresta, més a prop d'aconseguir un camí segur per als alumnes

S'instal·larà un semàfor a la carretera de la Floresta


Temes relacionats

Arrenquen les preinscripcions escolars presencials per al curs vinent (19/mai/20)

L'Ajuntament reparteix 315 portàtils a alumnes santcugatencs amb pocs recursos (18/mai/20)


  • Comparteix:

S'instal·larà un semàfor al camí que porta a l'escola la Floresta / Foto: Google Maps

S'instal·larà un semàfor al camí que porta a l'escola la Floresta / Foto: Google Maps

La crisi del coronavirus ha paralitzat molts sectors de la societat però també ha sigut una oportunitat per a molts altres, els quals han pogut agilitzar-se. És el cas de l'escola de la Floresta que, després d'anys de reclamació, disposarà d'un camí segur per als alumnes. Amb el confinament, la Diputació de Barcelona ha pogut avançar els tràmits per poder col·locar un semàfor a la carretera de la Floresta, segons ha explicat la regidora d'Educació, Pilar Gorina, a Cugat Mèdia.

L'Ajuntament ja ha informat de la futura instal·lació del semàfor a la carretera de la Floresta que va fins al centre educatiu a les famílies, a l'AFA i a la direcció de l'escola. La regidora d'Educació, Pilar Gorina, ha explicat que 'estan contents' de poder 'donar resposta a un tema que ha durat molt temps'. Gorina també ha remarcat que per al consistori és 'una prioritat' treballar els camins segurs al voltant de les escoles de Sant Cugat.

L'arranjament dels dos camins que porten a l'Avenç continuen el seu procés
La regidora d'Educació ha confirmat que els treballs de millora de les condicions dels dos camins que porten a l'Avenç seguiran com estava previst. Així, la intenció és fer més estreta la via i forçar la reducció de velocitat dels vehicles al Camí del Crist Treballador, la via que uneix la Rabassada amb l'escola i que dona accés al Club Tennis Natació. D'altra banda, es millorarà l'estat del camí per a vianants que va del carrer Llaceres a l'escola.

La pandèmia ha paralitzat, durant un temps, la intervenció a aquesta zona però, segons Gorina, 'no hi ha cap canvi' en el calendari i, properament, Serveis Urbans es posarà 'al dia' amb les 'tasques urgents'.




Pilar Gorina

És una prioritat d'aquest Ajuntament treballar camins segurs al voltant de les escoles. Millorar el trànsit, donar un marge d'espai lliure perquè els infants vagin fins a la porta de l'escola i allunyar els cotxes. Aquesta feina la fem escola rere escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.