Còctels a domicili per agrair la tasca dels professionals sanitaris

La cocteleria santcugatenca Dr. Lagarto ha engegat la iniciativa 'Cocktails to thank' per fer arribar els seus còctels als sanitaris


  • Comparteix:

Roger Rueda amb professionals sanitaris / Foto: Cedida

Roger Rueda amb professionals sanitaris / Foto: Cedida

La cocteleria santcugatenca Dr. Lagarto ha engegat una iniciativa per portar còctels, sense alcohol, als professionals sanitaris. Sota el nom 'Cocktails to thank', en català 'Còctels per agrair', aquesta iniciativa ha nascut amb la voluntat d'agrair als sanitaris la seva tasca en la lluita contra el coronavirus. El propietari de la cocteleria santcugatenca Roger Rueda ha explicat en una entrevista en el magazín 'Sant Cugat a fons' l'objectiu de la idea. 'Després d'un dia dur de feina acostumem a anar al bar a prendre quelcom i relaxar-nos. Com no poden anar al bar, nosaltres els portem el bar a casa i els fem arribar aquests 20 minuts de relaxament', ha explicat Rueda.

ESCOLTA-HO

Els responsables del projecte envien els còctels envasats al buit, a molt baixa temperatura o congelats. 'Els sanitaris el poden guardar a la nevera i endur-se'l en marxar a casa. La mescla ja ve preparada, només cal posar-la en un got amb gel', ha remarcat Rueda, que també ha explicat que a cada envàs s'indica la recepta, qui l'ha fet i quins ingredients porta.

La iniciativa ha traspassat fronteres i ja hi ha grups a Madrid que s'hi han sumat. 'Ens hem plantejat muntar un sistema de franquícia i que tota la informació de la qual disposem quedi enregistrada per si s'ha de tornar a activar'. Rueda també ha explicat que hi ha un grup de Girona que podria posar-se en marxa.

Durant l'entrevista, el propietari de Dr. Lagarto ha valorat la possibilitat d'obrir a la fase 1 de la desescalada. 'Tenim moltes ganes d'obrir i posar-nos en marxa, però ho hem de valorar els pros i els contres'. Rueda ha recordat que hauran de prendre mesures com reduir l'espai de la terrassa i l'horari d'obertura. 'No sabem fins a quin punt podrem donar un bon servei i si ens sortirà a compte. Per moltes ganes que tinguem de posar-nos en marxa, hem de mirar si ens sortirà rendible'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.