Últims preparatius perquè Sant Cugat entri a la fase 1 del desconfinament

L'Ajuntament ha adoptat una sèrie de mesures per facilitar el distanciament social i la mobilitat segura


Temes relacionats

Les terrasses i les reunions familiars tornen a Sant Cugat amb la fase 1 (22/mai/20)

Així funcionarà l'aforament màxim a les principals vies de Sant Cugat (22/mai/20)

Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial, en contra de l'anella de mobilitat verda (22/mai/20)

Sant Cugat adaptarà els carrers del centre per destinar més espais a vianants i bicicletes (21/mai/20)


  • Comparteix:

Sant Cugat entrarà aquest dilluns a la fase 1 del desconfinament. Reobriran les terrasses de bars i restaurants al 50% de la seva capacitat, les reunions de fins a 10 persones en un mateix espai estaran permeses i també es permetrà passejar i fer esport amb grups de fins a 10 persones. En aquest sentit, també s'elimina el límit que només un adult pugui acompanyar tres infants durants les sortides. Tot i que les franges horàries es mantindran, l'Ajuntament preveu una gran afluència de gent a la via pública a partir de dilluns, i és per això que ha adoptat diferents mesures per garantir el distanciament social i la mobilitat segura de la ciutadania.

Una de les mesures és l'anella verda de mobilitat. La mesura no es posarà en marxa fins a la primera setmana de juny, tot i que ja s'ha fet l'actuació a la rambla de Ribatallada. En aquesta via, el carril dret de circulació s'ha reservat per ampliar la vorera per tenir més espai i així evitar conflictes amb les bicicletes del carril bici. Al carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, l'avinguda de Lluís companys i el carrer d'Àngels Guimerà, la resta de vies afectades per l'anella verda, encara no s'ho produit cap canvi.

El que sí que ja ha fet el consistori és senyalitzar l'aforament màxim recomanat de les principals vies del centre de Sant Cugat. Membres de Protecció Civil, Agents Cívics i Policia Local informaran i actuaran en base a aquest aforament. El tinent d'alcaldia de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Benestar Animal, Francesc Carol, ha explicat que també s'instal·larà un sistema de megafonia que recordarà als carrers i places principals la importància de mantenir la distància de seguretat de dos metres.




Francesc Carol

Tenim tots els efectius al carrer i establim unes recomanacions perquè esperem una gran afluència de gent a la via pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.