El Curs d'Estiu de la Unipau d'enguany abordarà les conseqüències del coronavirus i es farà en línia

L'entitat tractarà 'les condicions econòmiques, ambientals i socials' derivades de la pandèmia


  • Comparteix:

El Centre Borja no acollirà enguany el Curs d'Estiu de la Unipau / Foto: Cugat Mèdia

El Centre Borja no acollirà enguany el Curs d'Estiu de la Unipau / Foto: Cugat Mèdia

El Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) d'enguany tractarà enguany 'la doble crisi', sanitària i global, derivada de la pandèmia del coronavirus. L'entitat ha ajornat a l'any que ve el temari que ja tenia previst per enguany, que havia de tractar els moviments feministes i ecològics, per centrar-se en aquest tema de total actualitat. A més, l'edició d'enguany es farà per primera vegada amb sessions en línia.

En un comunicat, des de l'entitat expliquen que han 'considerat necessari canviar el contingut del programa i suggerir una reflexió sobre les condicions econòmiques, ambientals i socials que han envoltat l'aparició i el desenvolupament d'aquesta crisi que va més enllà d'un problema exclusivament sanitari'. Des de la Unipau pensen a més que 'és el moment de plantejar propostes sobre els canvis radicals que s'haurien de produir en les relacions personals, socials, econòmiques, polítiques i educatives per tal d'aprofitar les circumstàncies actuals i poder donar la volta a un sistema que es troba farcit de desigualtat, explotació, militarisme, control social i aquiescència per part d'una població sistemàticament confosa i enganyada'.

Properament es donaran més detalls sobre les inscripcions, els conferenciants i el temari que s'abordarà en les ponències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.