[MAPA] Fins on puc anar des de Sant Cugat amb la nova regió metropolitana unificada?

Les tres regions sanitàries de Barcelona passaran a ser una a partir d'aquest dilluns


Temes relacionats

L'àrea metropolitana serà una única regió sanitària: a partir de dilluns es podrà anar de Sant Cugat a Barcelona (28/mai/20)

La fase 1 es fa notar a Sant Cugat amb terrasses i més activitat comercial (25/mai/20)

10 preguntes i respostes sobre la fase 1 de la desescalada (25/mai/20)


  • Comparteix:

La unificació de la regió sanitària obre possibilitats quant a la mobilitat / Foto: Cugat Mèdia

La unificació de la regió sanitària obre possibilitats quant a la mobilitat / Foto: Cugat Mèdia

El veïnat de Sant Cugat tindrà més marge de maniobra a l'hora de desplaçar-se fora de la ciutat a partir d'aquest dilluns. Amb la unificació de les tres regions metropolitanes, quedarà permesa la mobilitat amb Barcelona; es podrà anar a tots els municipis del Barcelonès i del Baix Llobregat. Es manté la mobilitat cap a tot el Vallès Oriental i a bona part del Maresme i del mateix Vallès Occidental. També es podrà anar a algunes localitats de l'Alt Penedès i l'Anoia. Això sí, els desplaçaments que es facin hauran d'estar justificats amb les regles que estableix la fase 1.

Cugat Mèdia ha recollit en un mapa quins són els nous límits de mobilitat. Mapa polític dels municipis de la regió metropolitana unificada / Foto: DIBA
Mapa polític dels municipis de la regió metropolitana unificada / Foto: DIBA

Municipis que integren la regió metropolitana unificada
Alt Penedès: Gelida i Sant Llorenç d'Hortons.

Anoia: el Bruc i Masquefa.

Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana, Viladecans.

Barcelonès: Badalona, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet.

Maresme: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Dosrius, el Masnou, Mataró, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar.

Vallès Occidental: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Viladecavalls.

Vallès Oriental: Aiguafreda, l'Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, Gualba, la Llagosta, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra, Vilanova del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.