Les àrees verda i blava d'aparcament tornen a ser de pagament

La tarifa gratuïta Plis-Plas s'amplia fins a una hora per fer gestions de curta durada


  • Comparteix:

La zona blava torna a ser de pagament des d'aquest dilluns / Font: Cugat Mèdia

La zona blava torna a ser de pagament des d'aquest dilluns / Font: Cugat Mèdia

Les àrees d'estacionament regulat blava, vermella i verda tornaran a ser de pagament a partir d'aquest dilluns, una vegada acabat el període de gratuïtat per la crisi del coronavirus. L'àrea vermella del CAP de Sant Cugat també es reactiva i s'ampliarà la tarifa Plis-Plas, per gestions curtes, de mitja hora a una hora de durada.

Totes les persones usuàries de l’àrea verda, que hagin tingut en vigor la seva tarifa anual, en algun moment d’aquest període de tancament del servei, rebran una compensació del temps no gaudit de forma automàtica. Els usuaris de la tarifa trimestral podran rebre el retorn de la part proporcional no gaudida a la targeta moneder, adreçant-se per correu electrònic a l’oficina d’estacionament regulat (infomobilitat@promusa.cat).

Per tant, es reactiven els parquímetres i el servei d'àrea vermella al CAP, on caldrà validar el tiquet per utilitzar la zona dedicada a l'accés al centre sanitari.

La plantilla d'inspectors de les diferents àrees d'estacionament de Sant Cugat ja ha tornat als carrers per repartir fulletons que informen de la tornada a la normalitat d'aquestes zones de pagament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.