Sant Cugat obrirà dilluns les escoles bressol municipals adaptades a les mesures de seguretat

L'objectiu és ajudar les famílies i oferir un servei d'acollida per als infants, especialment per a aquells pares que han de treballar presencialment


Temes relacionats

La Coordinadora d'AFES de Sant Cugat veu 'precipitada' la reobertura dels centres educatius al juny (22/mai/20)

Tots els detalls de la reobertura de centres educatius en fase 2 (20/mai/20)

EdBuilding reacciona a la possible reobertura de centres educatius en fase 2 (19/mai/20)

Escoles bressol, col·legis, instituts i universitats, tancats a partir de divendres per contenir el coronavirus (12/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les escoles bressol municipals de Sant Cugat reobriran dilluns, en cas que es confirmi, com està prevista, l'entrada a la fase 2 del desconfinament. Això sí, ho faran seguint les indicacions higièniques i organitzatives establertes per la Generalitat. L'objectiu és ajudar les famílies i oferir un servei d'acollida per als infants, especialment per a aquells pares i mares que han de treballar de forma presencial. Els centres estaran oberts, com és habitual i si no hi ha cap més canvi, fins al 15 de juliol.

La Generalitat aposta per la reobertura dels centres educatius, tancats des del 13 de març a causa de la pandèmia de la Covid-19, a la fase 2 del desconfinament. En un comunicat, la regidora d'Educació, Pilar Gorina, explica que han optat per acollir-se a aquesta possibilitat d'obertura i que les educadores 'actuaran amb gran professionalitat per acollir infants i famílies de la manera més amorosa possible en aquestes circumstàncies'.

La regidora d'Educació, Pilar Gorina, ha ressaltat que les escoles bressol obriran amb totes les garanties sanitàries necessàries.

Abans d'obrir, tots els centres seran desinfectats i s'adequaran els espais a la normativa i indicacions de les autoritats sanitàries.
  • Només s'oferirà atenció a infants d'1 a 3 anys. Els d'entre 0 i 1 no podran anar-hi en ser 'un grup de més vulnerabilitat per la immaduresa del seu sistema immunitari'.
  • No s'oferirà servei de menjador.
  • S'adequaran els espais per a grups d'un màxim de 5 infants.
  • En cas de no poder acollir tots els infants per manca d'espai, es prioritzarà l'atenció a aquells que els seus pares hagin de treballar presencialment sense possibilitat de flexibilitat.







  • Pilar Gorina





    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.