Els locals de restauració ultimen els darrers preparatius per entrar a la fase 2

A partir de dilluns, bars i restaurants podran tornar a oferir el servei de taula amb restriccions per garantir el distanciament social


Temes relacionats

Sant Cugat entrarà a la fase 2 dilluns vinent ( 5/jun/20)


  • Comparteix:

Els establiments de restauració ultimen els darrers preparatius per entrar a la fase 2 del desconfinament. Després de dues setmanes en fase 1, en la qual els restaurants i els bars han pogut oferir exclusivament el servei de terrassa, a partir d'aquest dilluns podran reprendre el servei de taula. Això sí, amb restriccions del 40% de l'aforament dins del local i un 50% a les terrasses per garantir la distància de seguretat de dos metres i evitar el contagi del coronavirus.

Més enllà de la distància de seguretat, els establiments han hagut d'adoptar una sèrie de mesures per complir amb els requisits per poder obrir. Separació de dos metres entre les taules, dispensadors de gel hidroalcohòlic i codis QR per poder descarregar-se la carta de manera digital són algunes de les mesures de seguretat que els locals han posat en marxa per poder anar recuperant a poc a poc els seus clients.

El fet d'anar ampliant els seus serveis ha suposat una alenada d'aire fresc per als restauradors, que han vist com durant gairebé tres mesos tota la seva activitat s'ha aturat. La incidència de la crisi del coronavirus en el sector de la restauració de Sant Cugat ha estat elevada, i és per això que hi ha alguns bars i restaurants de la ciutat que, tot i poder reprendre bona part de la seva activitat, no apujaran la persiana.






David De Juan

Quan vam poder començar a fer comandes a domicili la cosa va començar a funcionar. Ara amb les terrasses la gent està molt animada. Encara no estem en la fase on podem estar al 100%. És el que hi ha, però ens agradaria que tot anés més ràpid.

Toni Soriano

Amb aquesta nova fase el que hem de fer és separar els grups de gent i mantenir les distàncies de seguretat. Nosaltres podem separar bé la gent, altres locals han posat mampares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.