L'EMD de Valldoreix i l'Arnau Cadell signen un acord de col·laboració per fomentar l'educació en el lleure i l'esport

Amb aquest conveni, l'EMD atorga una subvenció de 7.000 euros al centre per sufragar les despeses de les activitats que s'organitzin


  • Comparteix:

Laura Fernández Ruano, presidenta de l'AFA, signant el conveni amb l'EMD / Foto: EMD de Valldoreix

Laura Fernández Ruano, presidenta de l'AFA, signant el conveni amb l'EMD / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix i l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'institut Arnau Cadell han signat un acord de col·laboració per fomentar els tallers educatius i l'activitat física entre els joves com a mètodes per complementar l'educació i el desenvolupament dels alumnes del centre. A través d'aquest conveni, l'EMD atorga una subvenció a l'AFA del centre de 7.000 euros que serviran per sufragar les despeses derivades de l'organització d'activitats educatives en el temps d'oci, mitjançant iniciatives formatives complementàries fora de les hores lectives, i que engloben diferents àmbits, com les conferències i xerrades, els tallers d'aprenentatge i les activitats de caràcter esportiu.

En concret, 5.000 euros de la subvenció es destinaran a l'organització de tallers formatius i 2.000 euros a la promoció dels hàbits de vida saludables entre els joves a través de l'esport. Aquest conveni s'emmarca dins de la voluntat de l'EMD de donar suport a les entitats sense ànim de lucre que centren la seva activitat en l'organització d'iniciatives formatives dirigides a l'educació i al desenvolupament individual del jovent.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.