Poca afluència d'infants a la reobertura dels centres educatius de Sant Cugat

La fase 2 s'ha notat més als establiments de restauració que han pogut servir a l'interior


Temes relacionats

La fase 2 del desconfinament arriba a Sant Cugat ( 8/jun/20)

Els locals de restauració ultimen els darrers preparatius per entrar a la fase 2 ( 6/jun/20)

Sant Cugat es prepara per reobrir els centres educatius aquest dilluns ( 5/jun/20)


  • Comparteix:

Sant Cugat ja està en fase 2 i això s'ha fet notar principalment als establiments de restauració i als centres educatius de Sant Cugat, que han obert portes aquest dilluns després de gairebé tres mesos. Ha estat amb poca afluència d'infants i preparats amb mesures d'higiene i seguretat per aquest retorn a les aules. Una altra de les imatges del dia és l'obertura de l'interior dels bars i restaurants, que també han reprès l'activitats dins els establiments, però amb restriccions del 40% de l'aforament.

Portes obertes de bat a bat, però poca afluència d'infants a les escoles. Les mestres totalment equipades i preparades per rebre els infants amb totes les mesures marcades pel departament de Salut de la Generalitat. Mesurar la temperatura corporal, un punt d'entrada i un altre de sortida i màxima higiene són algunes de les accions efectuades.

La cap d'estudis de l'escola Joan Maragall, Sílvia Rodríguez, ressalta que el centre s'ha preparat per atendre les necessitats educatives dels infants per aquests dies que resten per finalitzar el curs acadèmic.

També han reobert amb la fase 2 l'interior dels bars i restaurants, que d'aquesta manera comencen a veure una mica de llum al túnel juntament amb l'activació de les terrasses fa dues setmanes.


Sílvia Rodríguez

Ens hem preparat per atendre els infants amb totes les mesures d'higiene i seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.