Sant Cugat participa en dos nous programes del projecte Equal-Vallès Ocupació


  • Comparteix:

Afavorir la formació continua dels treballadors i la competitivitat de les petites empreses, i promoure projectes emprenedors de dones que portin temps fora del mercat laboral són els nous programes del projecte Equal-Vallès Ocupació en els que participarà Sant Cugat. Aquesta iniciativa, inscrita dins el Pacte per l'Ocupació del Vallès Occidental, ha permès en els últims dos anys trobar feina a 322 persones de la comarca, 76 de les quals són de la nostra ciutat.

Després de l'èxit obtingut amb els programes endegats ara fa dos anys, i que han permès trobar feina a 322 persones de la comarca, el projecte Equal-Vallès Ocupació engega ara una nova etapa amb 2 nous projectes en els quals hi participa la nostra ciutat.

D'una banda, es volen potenciar les propostes de dones emprenedores que, després d'un llarg temps desvinculades del mercat laboral, vulguin engegar un nou projecte. De l'altra, aquesta iniciativa també vol afavorir la competitivitat de les pimes i la formació continuada dels treballadors. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

És el projecte 'Impactem' que va en el foment de noves formes d'organització del treball i de gestió empresarial per afavorir la competitivitat de la petita empresa.


Ramon ha expressat la seva esperança que aquests nous programes, que tot just ara comencen a arrencar, tinguin els mateixos bons resultats que els anteriors projectes en que ha participat Sant Cugat. I és que en els darrers dos anys, programes per formar ajudants de cuina i cambrers i també per formar auxiliars d'ajuda domiciliària han permès trobar feina a 76 persones de la nostra ciutat. Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Aquests dos projectes, en el moment de tancar aquest primer pla d'acció, 76 persones dels 100 participants han pogut ser insertades, per tant l'objectiu s'ha cobert.


Recordem que el projecte Equal-Vallès Ocupació va néixer amb l'objectiu és millorar la inserció laboral de col·lectius amb dificultats per accedir al mercat de treball. El programa, que compta amb una subvenció de fons europeus de fins al 50%, s'ha inclòs dins el pla d'acció del Pacte per l'Ocupació del Vallès Occidental, del qual formen part 16 ajuntaments, sindicats, patronals i la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.