La Sala Canigó, de reformes

L'Ajuntament aprofita el confinament per fer obres pendents en un espai que continua pendent de la cessió definitiva als Gausacs


  • Comparteix:

Imatge del local d'assaig / Font: Gausacs

Imatge del local d'assaig / Font: Gausacs

La Sala Canigó tindrà un aïllament tèrmic millorat, separació visual amb les dependències de la Policia Local i un nou accés per la zona del rocòdrom, unes obres que l'Ajuntament ha començat aprofitant el confinament. Mentrestant, els Castellers de Sant Cugat continuen pendents de la cessió en exclusiva de la sala, que ara mateix depèn del departament d'Esports i ha de passar al de Cultura abans de poder-la fer, segons ha explicat el president de l'entitat, Enric Aguadé, al magazín 'Sant Cugat a fons'. Aguadé també ha assenyalat que aquests treballs fa anys que és reclamaven i que són 'un primer pas'. Els treballs duraran un mes i tenen un pressupost de 50.000 euros.

ESCOLTA-HO

El canvi d'equip de govern i altres qüestions han frenat la cessió de l'espai que actualment utilitzen els camises verdes, que també necessitava algunes millores, sobretot pel que fa al control de temperatura de l'espai i a una nova sortida cap al rocòdrom del Club Muntanyenc. Aguadé ha explicat que estan pendents que es reprenguin els tràmits per disposar definitivament d'una seu social però que, mentre no arriba, és una bona notícia que es comencin a fer obres a la sala i que és 'un primer pas' per la futura cessió en exclusiva.

'Tenir un local facilita les trobades després de l'assaig, afegir gent nova, i ara no ho tenim però treballem per tenir-ho', afirma el president dels Castellers. Durant el confinament, l'entitat ha estat molt activa amb diverses iniciatives. La pròxima serà substituir els castells de Festa Major per una recollida solidària d'aliments en una campanya que fan per al Banc dels aliments.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha visitat aquest dimecres al matí les obres, que ja estan en marxa.




Enric Aguadé

Són elements que ens haguessin aturat i ara, com que ho hem d'estar, com més avancin millor. Vol dir que el tema es mou. Fa anys que ho volíem, ara ja ho tenim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.