Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de menjador per al curs vinent

L'Ajuntament destinarà més de 900.000 euros per complementar el servei


  • Comparteix:

Imatge d'un menjador escolar / Font: ACN

Imatge d'un menjador escolar / Font: ACN

L'Ajuntament obrirà aquest dilluns el termini per demanar les ajudes de menjador per al curs 2020-21 d'ensenyament obligatori d'educació infantil, primària i secundària. Enguany, el barem que determina aquestes ajudes, que proposa el Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha variat i es preveu assistir a més famílies. A més, el consistori ha millorat l'accés telemàtic per agilitzar els tràmits d'unes peticions que es podran requerir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) fins al 17 de juliol.

Durant el proper curs escolar, es preveu ajudar més famílies perquè el barem que ha establert el consell ha augmentat: els límits de les rendes mínimes s'han apujat i, per tant, hi ha més nuclis familiars que entraran en els paràmetres. A més, l'Ajuntament també hi destinarà enguany 910.000 euros, 90.000 euros més respecte a l'any passat en què es van lliurar 804 beques, per complementar el servei. En cas que, en primera instància, la sol·licitud sigui denegada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, el consistori donarà tres euros al dia per infant a la família que demani les ajudes i compleixi els requisits.

Totes les famílies que ja havien demanat aquestes ajudes el curs escolar anterior rebran un SMS amb un esborrany que hauran de revisar per fer la petició per al nou curs. Per la seva banda, les famílies que ho sol·licitin per primera vegada, ho poden fer a través de l'OAC, sigui de manera telemàtica o presencial. Per evitar cues i desplaçaments, i mantenir les mesures de seguretat establertes per la Covid 19, el consistori recomana fer les peticions per internet. El termini per presentar-les finalitza el 17 de juliol però es mantindrà obert per a famílies nouvingudes i per situacions excepcionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.