La nova comissaria descentralitzada de la Policia Local es podria ubicar a prop de Can Cadena

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, creu que el nou espai contribuirà en la seguretat del territori


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha rebut una proposta de l'Ajuntament de Sant Cugat, per part de l'alcaldessa, Mireia Ingla, per ubicar la nova comissaria descentralitzada de la Policia Local en un terreny a prop de Can Cadena. Ho ha explicat en una entrevista a Cugat Mèdia el president de l'administració descentralitzada, Josep Puig, que considera que aquest nou espai pot contribuir en la millora de la seguretat al territori. Tot i que no ha concretat la zona exacta que ha proposat el consistori, Puig sí que ha avançat que es tracta d'un terreny propietat de l'EMD.

La seguretat és una de les preocupacions principals del govern de Valldoreix i està marcada en vermell a la llista de prioritats. Puig, de fet, reflexiona que 'si pot estar demà no ens esperarem un any'. Ara falta concretar els detalls de l'acord i signar el conveni entre l'EMD i Sant Cugat.

La nova comissaria
Tal com avançava a finals de l'any passat el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, la intenció del govern és que la comissaria estigui en marxa durant aquest mandat. L'espai comptarà amb els tres efectius, dos de fixes, que donen servei a l'EMD de Valldoreix. De la mateixa manera, però, el nou equipament podria acollir la seu d'altres efectius com els agents de la unitat especialitzada en robatoris amb força a domicilis, fet que els permetria estar més a prop dels accessos al municipi i dels districtes, punts afectats per aquest tipus de delictes.

A més, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es plantegen la possibilitat d'acollir també membres de Protecció Civil i de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF). La voluntat és que la subcomissaria descentralitzada de la Policia Local funcioni 24 hores al dia.

'Volem el màxim per als nostres veïns i per Valldoreix'
Està previst que entre finals de 2020 i principis de 2021 es renovi el conveni econòmic entre l'EMD i l'Ajuntament. Puig ha avançat que les dues administracions ja estan en converses i que el seu equip demanarà 'el màxim per als nostres veïns i per Valldoreix'. 'Demanem el màxim de seguretat possible, el màxim de prestacions i el màxim de reconeixement de la identitat' de la vila, ha explicat el president.


Josep Puig

Vam tenir una reunió amb l'alcaldessa i ens ha fet una proposta en una ubicació en un terreny que és nostre, a Can Cadena. Si pot estar demà no esperarem un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.