Ja es pot consultar la llista d'admesos a les escoles bressol municipals

La matrícula es pot formalitzar a partir d'aquest dimarts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La llista d'admesos a les escoles bressol municipals per al curs vinent ja es pot consultar al web de l'Ajuntament per centres. El període de matrícula per als qui tenen plaça assignada comença aquest dimarts i s'allargarà fins al 30 de juny. Enguany, s'han rebut 362 sol·licituds per a 279 places ofertades.

El procés de matrícula, enguany, es fa de manera telemàtica, tret d'aquelles famílies que tenen dificultats d'accés a Internet, que poden sol·licitar fer-ho de manera presencial. En aquest cas, han de trucar a l'escola bressol assignada. Per a la resta, les famílies rebran un correu electrònic amb els passos a seguir, que també es poden consultar al web de l'Ajuntament.

Sant Cugat disposa de vuit escoles bressol municipals repartides pel territori. Set d'elles depenen del Patronat Municipal d'Educació i una de l'EMD de Valldoreix. Cada una d'elles ofereix diferents nivells de primer cicle d'educació infantil, dels 0 als 3 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.