'60 anys de la Marxa Infantil', un llibre que explica l'evolució de Sant Cugat

El llibre ja es pot comprar a les llibreries de Sant Cugat


Temes relacionats

La Marxa Infantil tindrà lloc a la tardor ( 1/jun/20)

Ajornada la Marxa Infantil a causa del coronavirus (12/mar/20)


  • Comparteix:

Presentació del llibre dels 60 anys de la Marxa Infantil / Font: Cugat Mèdia

Presentació del llibre dels 60 anys de la Marxa Infantil / Font: Cugat Mèdia

'60 anys de la Marxa Infantil de Sant Cugat'. Aquest és el llibre que recopila la història d'aquest esdeveniment i que és un referent a la ciutat. Una publicació de 404 pàgines amb il·lustracions, còmics, fotografies i text que descriu l'evolució paisatgística, econòmica i social de la ciutat. Joan Carles Alayo, Domènec Miquel i Silvano Bendinelli han escrit aquest llibre que ja es pot comprar a les llibreries a un preu de 18 euros. La presentació s'ha fet aquest dilluns a la seu del Muntanyenc amb la presència del tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, qui ha ressaltat l'arrelament del club a la ciutat. Està previst que la Marxa Infantil es disputi el 8 de novembre.

La primera marxa es va disputar el 1959 i, llavors, després de 250 metres ja estaves fora de Sant Cugat. Avui en dia per sortir de la ciutat cal allunyar-se més d'un quilòmetre i mig. Aquesta és una de les moltes afirmacions que es poden llegir al llibre sobre l'evolució de Sant Cugat. Així, l'evolució de la Marxa Infantil és paral·lela al creixement de la ciutat. Les línies de diferents colors il·lustren les pàgines amb diferents significats. Per exemple, el lila equival a la darrera edició de la Marxa on les guanyadores van ser dones.

Pere Soler ha remarcat el vincle entre la Marxa Infantil i Sant Cugat i ha convidat el club a fer una presentació oficial a l'Ajuntament. Un dels autors del llibre, Joan Carles Alayo, ha destacat que la publicació s'ha fet pensant en tots els públics.

El llibre també reflecteix la història del Muntanyenc amb un record a tots els presidents de l'entitat i els quatre escuts que ha tingut l'entitat fins al moment.




Joan Carles Alayo

El llibre reflecteix el vincle de la Marxa Infantil amb l'evolució de Sant Cugat.

Pere Soler

La Marxa Infantil és un dels actes que més vinculen el club amb Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.