Sant Cugat viu una de les revetlles de Sant Joan més tranquil·les

En total, s'han registrat set contenidors i papereres cremats


Temes relacionats

La Flama del Canigó tornar a enlluernar Sant Cugat malgrat haver-se d'adaptar a la nova normalitat (23/jun/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Nit tranquil·la amb poques incidències. Aquest és el balanç de la revetlla de Sant Joan a Sant Cugat, marcada pel final del desconfinament, però encara amb restriccions. Els Bombers de la Generalitat han registrat una quinzena d'avisos, tot i que no ha estat necessari intervenir en tots. Les principals incidències han estat per la crema de mobiliari urbà, principalment contenidors i papereres.

Per a la nit de Sant Joan, l'Ajuntament ha mobilitzat una dotzena d'efectius de la Policia Local, el torn habitual, així com vuit voluntaris de Protecció Civil i 11 de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

Segons ha explicat a Cugat Mèdia el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, el dispositiu local ha estat necessari per apagar dues fogueres, que enguany estaven prohibides, i per alertar persones, principalment menors, que tiraven petards en zones boscoses.

Tot i així, no s'han registrat incidències importants, més enllà de la crema de set contenidors i papereres. Els Bombers de la Generalitat també han intervingut en un petit incendi de vegetació a tocar de l'Hospital Universitari General de Catalunya, en la crema de roba d'un balcó del carrer d'Anselm Clavé i per uns cartrons cremant a la porteria d'un pis del carrer de Colomer.

Així, ha estat una nit tranquil·la, ha destacat Carol, on els ciutadans han tingut presents les restriccions encara vigents per evitar contagis per Covid-19.

A tot Catalunya, els Bombers de la Generalitat han atès 709 avisos, majoritàriament a l'àrea metropolitana de Barcelona, fet que representa un 39,7% menys en relació a la Revetlla del 2019. D'aquests, 153 han estat des del Vallès Occidental.





Francesc Carol

La població de Sant Cugat ha estat majoritàriament conscient que encara hi ha restriccions i ha estat una nit tranquil·la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.