Dos menors detinguts pel robatori d'una bici a un habitatge del centre de Sant Cugat

Els joves han passat a disposició de la Fiscalia de menors


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu de la comissaria / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors, veïns de Terrassa, per robar una bicicleta elèctrica de l'interior d'un habitatge del carrer de Vilaseca, al centre de Sant Cugat. Els agents van ser alertats per un testimoni, que va advertir els dos joves mentre intentaven arrencar, ja al carrer, la cadireta per a infants del vehicle. Després d'un dispositiu policial de recerca, els menors van ser localitzats amb la bicicleta a l'accés de l'estació dels FGC, quan, en veure els policies, van sortir corrent. Finalment, els van enxampar i detenir a l'andana.

La propietària de la bicicleta, valorada en uns 2.000 euros, va reconèixer el vehicle, que es trobava al jardí de la casa i havia estat sostret. Els dos detinguts han passat a disposició de la Fiscalia de menors i la bicicleta elèctrica ha estat lliurada a la propietària.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.