Cugat Mèdia regala 18 entrades dobles per al Festival de Pedralbes entre els seus subscriptors de WhatsApp

Subscriu-te al Canal de WhatsApp de Cugat Mèdia i podràs guanyar unes entrades dobles per al Festival de Pedralbes


  • Comparteix:

Aconsegueix unes entrades dobles pel Festival Pedralbes amb Cugat Mèdia

Aconsegueix unes entrades dobles pel Festival Pedralbes amb Cugat Mèdia

Cugat Mèdia regala 18 entrades dobles per gaudir de la música i l'ambient del Festival de Pedralbes. Una cita emblemàtica de l'estiu, que té lloc en un entorn tan carismàtic com són els Jardins de Pedralbes de Barcelona. El festival compta amb un cartell de luxe, hi destaquen Carlos Nuñez, Pablo López o Ainoha Arteta, entre d'altres, i també té presència santcugatenca amb Monica Green i membres d'Els Pets, Big Mouthers i Manel Fuentes & The Spring's Team.

El mitjà local vol agrair la confiança dels usuaris al canal de WhatsApp del mitjà amb el regal de 18 entrades dobles entre tots els subscriptors del servei. Per participar, només cal donar-se d'alta al WhatsApp de Cugat Mèdia. Si encara no t'has subscrit al servei, tens temps de donar-te d'alta fins al 15 de juliol. L'anunci dels guanyadors serà dijous que ve, 16 de juliol.

Els participants podran aconseguir entrades per a Els Pets, Monica Green, Manel Fuentes & The Spring's Team, Paco Ibáñez, Andrea Motis, l'Orquestra Simfònica del Liceu, Diana Navarro, Marlango, Ainhoa Arteta, Alma Nuestra Salvador Sobral, Ana Guerra, Los Secretos, Abba The New Experience i Carlos Nuñez. Les entrades al festival també inclouen l'accés al Village, un espai amb més música en directe i una àmplia oferta gastronòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.