Doble sessió de teatre breu aquest dijous a les 'Lectures a la fresca confitades'

Textos de Cristina Juliana i Ignasi Roda interpretats per Martina Vilarasau i Marta Uxan continuen el cicle teatral al Claustre


  • Comparteix:

Les Lectures a la Fresca es fan enguany al Claustre / Foto: Ajuntament

Les Lectures a la Fresca es fan enguany al Claustre / Foto: Ajuntament

Les 'Lectures a la fresca confitades' tornen aquest dijous amb dues peces més de teatre breu amb talent local. El tradicional cicle teatral d'estiu d'Amics de Pedra i Sang es podrà seguir de manera presencial al Claustre del Monestir o a través de Cugat Mèdia. 'Qui saltarà sense xarxa?', de Cristina Juliana, interpretada per Martina Vilarasau i dirigida per Dolors Vilarasau, obrirà foc a partir de les deu de la nit. Després, Marta Uxan protagonitzarà 'Monòlegs de parella', d'Ignasi Roda, dirigida pel mateix autor. Les entrades del cicle, que forma part de la programació del Sant Cugat Escena, es poden comprar en aquest enllaç i costen 10 euros.

Al cicle encara li quedarà una cita, dijous de la setmana vinent amb 'La normalitat era el problema' i 'Scherzo per a bandoneó'. En la presentació de l'edició d'enguany a l'Ateneu, la directora artística de la iniciativa, Dolors Vilarasau, va agrair la capacitat i predisposició d'actors, escriptors i directors per reinventar-se i adaptar-se a les circumstàncies.

Enguany, el disseny del vano-programa, fet pel dissenyador gràfic Ignasi Bassó, té d'element vertebrador les fruites d'estiu amb una al·lusió a la fermentació que ha patit la ciutadania durant el confinament.


Dolors Vilarasau

Les lectures d'enguany han anat per fases. És una aposta que és la millor dins dels possibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.