La segona fase de construcció de les dues noves escoles de primària començarà al març


  • Comparteix:

Els dos centres ja tenen nom: Turó de Can Matas i L'Olivera

Els dos centres ja tenen nom: Turó de Can Matas i L'Olivera

Les obres de la segona fase de la novena i desena escoles de primària començaran aquest proper mes de març, segons el calendari previst. Així ho han explicat des de la direcció dels dos centres, que han valorat positivament l'evolució del projecte i s'han mostrat optimistes que els edificis estiguin acabats per al curs vinent. Les dues escoles ja tenen també nom definitiu; Turó de Can Matas i L'Olivera, respectivament.

Tot sembla indicar que el proper setembre estaran enllestides la novena i la desena escola, ara anomenades Turó de Can Matas i L'Olivera, respectivament. Des de les direccions dels centres estan molt satisfets ja que, segons afirmen, les obres de construcció s'estan adequant al calendari previst. Ara que la primera fase de les dues escoles ja està acabada, tot està a punt perquè el mes de març es comenci a realitzar la segona fase de les obres.

Així ho explica la directora del CEIP Turó de Can Matas, Montse Montesinos, que valora molt positivament el fet que, de moment, s'estiguin respectant els terminis previstos.

Montse Montesinos

En aquests moments està acabada la primera fase i està previst que la segona fase comenci a fer-se al mes de març. En aquests moments no tenim cap falta de terminis.


En el mateix sentit s'ha expressat la directora del CEIP L'Olivera, Núria Garcia Turull, que veu amb bons ulls que la construcció de la segona fase de l'escola la faci la mateixa empresa que ha fet la primera, ja que creu que d'aquesta manera, tot estarà enllestit al setembre. L'escoltem.

Núria Garcia Turull

Estem molt contents perquè tota la primera fase s'ha acabat com estaba previst i disposem de tots els serveis.


Tot i que els edificis estaran acabats pel proper setembre, tant pel que fa a les aules com els diferents serveis, des de les escoles han anunciat que encara no entraran en funcionament tots els cursos de primària, que s'aniran omplint gradualment a mesura que hi hagi demanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.