Sant Cugat segueix caminant cap a un model de mobilitat que posa 'les persones al centre'

Els carrers de Santa Anna i la Fàbrica s'han remodelat amb una plataforma única que dona prioritat als vianants


Temes relacionats

L'Anella Verda: una mesura que genera controvèrsia entre la ciutadania de Sant Cugat (29/jun/20)


  • Comparteix:

L'Ajuntament aposta per un model de mobilitat sostenible i que prioritza el pas de vianants i de vehicles sostenibles. Exemples d'això són els carrers de Santa Anna i la Fàbrica, remodelats per convertir-se en plataforma única on les persones tenen preferència per sobre dels vehicles. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha inaugurat aquestes vies remodelades, les obres de les quals van començar l'estiu de l'any passat i es van allargar fins a principis de 2020. Els treballs també han servit per renovar el clavegueram i les xarxes elèctriques i de telefonia, així com l'enllumenat. A més, l'espai està ornamentat amb jardineres que, a la vegada, serveixen de pilones per regular la velocitat dels vehicles.

Aquesta acció va en consonància amb els esforços que l'equip de govern està fent per fer un canvi en la mobilitat al nucli urbà de Sant Cugat. De fet, l'Ajuntament té la previsió de fer més actuacions en aquesta línia al nucli antic de la ciutat. 'Aquesta ciutat ha de posar les persones al centre, també en la mobilitat', ha explicat a Cugat Mèdia l'alcaldessa, Mireia Ingla.

A banda de la remodelació, també s'instal·larà un control d'accés per accedir a Santa Anna per la rotonda, que només permetrà el pas a residents i vehicles autoritzats. Les obres han anat a càrrec de l'empresa Voracycs i ha tingut un cost de 210.534 euros.

La presentació del carrer ha comptat amb la presència de regidors de l'equip de govern i dels dos grups municipals de l'oposició.


Mireia Ingla

Aquest és un projecte que connecta amb Pep Ventura, on també s'hi haurà de fer actuacions. Volem una ciutat amable, pacífica, que posi les persones al centre també a l'hora de moure's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.