Un detingut per robar a almenys 30 vivendes de Sant Cugat i la zona de Collserola


  • Comparteix:

El pressumpte lladre ja ha ingressat a la presó

El pressumpte lladre ja ha ingressat a la presó

La policia estatal ha detingut el presumpte autor d'almenys 30 robatoris en diverses vivendes de Sant Cugat i la zona de Collserola. Es tracta d'un ciutadà romanès, de 30 anys, amb antecedents policials i que ja ha estat ingressat a la presó.

Durant l'últim any, i segons fonts policials, el presumpte lladre ha buidat unes 30 vivendes a Sant Cugat i a diversos punts de l'entorn de Collserola. El 'modus operandi' del delinqüent era aprofitar que les cases estaven buides per entrar-hi i robar amb comoditat.

Segons la policia, el lladre aprofitava també per avituallar-se, menjar, beure i fins i tot trucar per telèfon des de les cases on robava. Precisament aquest comportament i les trucades efectuades des dels domicilis de les víctimes ha estat una de les pistes decisives per localitzar el lladre i incriminar-li aquests delictes. Ho ha explicat el portaveu de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya, César Canalis.

César Canalís

Aprofitava quan les cases estaven buides per robar amb comoditat i fins i tot per beure i menjar i en alguns casos utilitzava el telefon.Tot això ens ha permès relacionar-lo amb aquests robatoris.


Després de ser posat a disposició judicial, el jutge de guàrdia ha ordenat l'ingrés a presó del presumpte lladre. La investigació l'han portat a terme el grup especialitzat en robatoris de la Prefectura Superior de Policia i agents de la comissaria de Sant Cugat. De moment, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.