Els cirurgians Tintoré i Brasó fan més de 750 liposuccions amb una tècnica innovadora a l'HUGC

El Lipofit4D és un mètode mínimament invasiu per esculpir la figura tant d'homes com de dones


  • Comparteix:

L'hospital acull el centre TintoréBrasó / Foto: HUGC

L'hospital acull el centre TintoréBrasó / Foto: HUGC

La clínica TintoréBrasó de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ha superat les 750 liposuccions a partir de la tècnica Lipofit4D, un sistema mínimament invasiu per dur a terme aquesta operació estètica. Els cirurgians Xavier Tintoré i Cristina Brasó són pioners en aquesta tècnica a Espanya, que redueix el dolor i la inflamació postoperatòria notablement ja que evitar els vasos sanguinis i redueix considerablement el sagnat.

L'equip resulta efectiu per a diferents propòsits, ja que alhora que és capaç d'eliminar greix de zones substancials i és també prou delicat per a tractar àrees sensibles com el coll o els braços. El fonament científic del procediment consisteix en la transformació del greix sòlid en líquid, mitjançant l'acció d'ultrasons. Una vegada emulsionat, aquest greix se succiona amb ajuda d'una petita cànula que s'introdueix per unes incisions en la pell, retirant així tot el teixit gras no desitjat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.