Sant Cugat homenatja aquest dimecres les víctimes de la Covid-19

Les reserves d'invitacions ja estan tancades i es podrà seguir en directe per Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir serà l'escenari de l'homenatge a les víctimes de la Covid-19 / Foto: Localpres

El Claustre del Monestir serà l'escenari de l'homenatge a les víctimes de la Covid-19 / Foto: Localpres

Sant Cugat homenatjarà les víctimes de la Covid-19 i a totes les persones afectades per la pandèmia aquest dimecres amb un acte institucional al Claustre del Monestir. Tal com va acordar el ple municipal amb una moció institucional, la ciutat recordarà les persones que han perdut la vida durant aquests mesos d'emergència sanitària en un homenatge que també vol donar suport a les que han patit i pateixen les conseqüències econòmiques de l'aturada per l'estat d'alarma i a les professionals i voluntàries que han estat a primera fila durant la crisi. L'acte donarà el tret de sortida a dos quarts de nou del vespre i es podrà seguir en directe per Cugat Mèdia.

Originalment la trobada havia de tenir lloc als Jardins del Paga-li Joan, però l'organització ha optat per traslladar l'acte al Claustre perquè les obres que permetien ampliar l'aforament ja estan enllestides. Fins ara aquest espai tenia un aforament màxim de 100 persones; amb els treballs s'ha ampliat a 240. En tot cas, l'Ajuntament ha tancat la reserva d'invitacions, ja que s'ha arribat al topall d'aforament previst per a la ciutadania (80 persones). L'homenatge tindrà la presència de persones, entitats i agents que han estat en primera línia treballant contra la pandèmia.

Per garantir la seguretat, hi haurà horaris d'entrades i sortides graduals i l'ús de mascareta serà obligatori per accedir-hi. Des de l'Ajuntament estan pendents de l'evolució dels rebrots a Barcelona i la resta de ciutats afectades i 'prendrà totes les decisions necessàries per garantir la seguretat de la ciutadania' en un acte que serà, en declaracions de l'alcaldessa, Mireia Ingla, 'restringit i gens massiu'.

L'acte, amb el títol de 'Sempre al nostre cor', anirà conduït per la periodista Mònica Huguet i inclourà parlaments institucionals, la projecció de diversos vídeos amb testimonis de la Covid-19, lectures de poemes amb Gisela Figueras i Jordi Lara i les actuacions de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) i el grup vocal Decibelles.


Mireia Ingla

L'acte el farem de manera restringida i amb les mesures de seguretat corresponents. No serà un acte massiu. Ja m'agradaria, perquè significaria que la pandèmia ja ha passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.