Un casal de l'Avenç tanca per precaució després d'un cas de coronavirus

L'escola ha activat tots els protocols i manté les activitats en els grups on no hi hagut contacte


Temes relacionats

El club familiar Singlada, al costat del Viaró, tanca el casal d'estiu per un cas de coronavirus (11/jul/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'escola Avenç / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'escola Avenç / Foto: Ajuntament

Els responsables dels casals d'estiu de l'escola Avenç han decidit tancar el grup dels més petits, de 3 i 4 anys, per un cas positiu detectat en un infant. La mesura afecta uns 40 participants que encara havien de realitzar el casal aquestes últimes dues setmanes, segons ha explicat a Cugat Mèdia Cim d'Estela, la fundació que gestiona les activitats. La resta de grups continuaran amb les activitats, ja que estan dividides per grups de convivència i no han compartit espais en el mateix horari amb el casal afectat.

Es tracta d'una mesura preventiva, ha explicat el director de Cim d'Estela, Marc Pecanins, que el centre ha decidit activar després de tenir coneixement aquest dimarts del cas positiu. De fet, el nen afectat ja no ha assistit aquesta setmana al casal, ja que estava a l'espera del resultat de la prova PCR per un cas també positiu en el seu entorn.

Només conèixer-se el positiu, el centre ho ha comunicat a les famílies del grup d'aquest infant, unes 10, i al Servei Català de la Salut, que ha confirmat el protocol activat pels responsables. Les famílies hauran d'estar en aïllament 14 dies i estar en contacte amb el CAP.

Tot i que es tracta d'un grup de convivència, els responsables del casal també ho han comunicat a la resta de famílies i han decidit donar per acabat 'per precaució' el casal per a la resta de grups de tres i quatre anys. Fins a aquesta setmana, eren un total de sis grups de 10 infants d'entre tres i quatre anys, i ara en quedaven quatre.

Pel que fa a la resta de casals, es mantenen, ja que no hi ha hagut contacte entre els infants perquè les activitats es fan en un altre edifici i els espais que comparteixen no coincideixen en horaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.