El Monestir de Sant Cugat, nova imatge dels cupons de l'ONCE

El cupó es posa a la venda dilluns 27 de juliol per al sorteig del 2 d'agost


  • Comparteix:

Moment de la presentació del cupó de l'ONCE amb la imatge de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Moment de la presentació del cupó de l'ONCE amb la imatge de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Monestir de Sant Cugat és la nova imatge de 5,5 milions de cupons de l'ONCE que es vendran a partir del dilluns 27 de juliol per tot l'Estat espanyol. El premi principal, el sorteig del qual es farà diumenge 2 d'agost, és de 300.000 euros al comptat a les cinc xifres i sèrie, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. Els cupons, que tenen un preu de dos euros, es comercialitzen entre els 19.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. També es podrà adquirir des de la pàgina web oficial de l'ONCE.

Més enllà dels premis principals, aquest cupó també sorteja premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels números i sèries premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. A més hi haurà 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció i premis de 400, 200 i 30, 4 i 2 euros.

Així és el nou cupó de l'ONCE amb la imatge del Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia
Així és el nou cupó de l'ONCE amb la imatge del Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia


El delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Enric Botí, considera que Sant Cugat i l'ONCE comparteixen valors, il·lusió i solidaritat i ha emfatitzat el fet que la imatge del Monestir de la ciutat es pugui veure arreu de l'Estat. La venda del cupó dona feina a 73.000 persones, 2.500 de les quals a Catalunya.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha dit sentir-se orgullosa que la imatge del Monestir estigui plasmada en un cupó de l'ONCE perquè comparteixen els valors socials de l'entitat.

A Catalunya hi ha més de 10.000 afiliats al col·lectiu ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.




Enric Botí

Compartim valors, compartim il·lusió i solidaritat. Aquest bocinet de paper que podeu començar a comprar, serveix per donar feina a 73.000 persones, que estan empoderades, que poden fer viure la seva vida i que lluiten cada dia i si a més podem donar el premi i cau per aquí a prop, segurament serà molt millor i un doble reconeixement.

Mireia Ingla

La gent de Sant Cugat quan veiem el Monestir, sabem que allò és nostre i, per tant, aquest cupó ens el sentim també una mica nostre. Que conflueixi en el mateix cupó aquesta part de Sant Cugat i tota l'obra social que fa l'ONCE, que és la seva raó de ser, ens enorgulleix molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.