L'Ajuntament posa 2'5 milions més a la lluita contra la crisi del coronavirus

El ple ha aprovat una modificació del pressupost per incorporar aquesta partida

Imatge de l'interior de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 27/jul/20 per Anna González

L'Ajuntament destinarà 2'5 milions d'euros més a mitigar els efectes socials i econòmics de la pandèmia. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, la quantia prové de modificar partides no executades per destinar-les a la lluita contra les conseqüències de la Covid-19, de l'increment del fons de contingència fins al mig milió d'euros i d'immobilitzar un milió d'euros més en previsió d'ingressos que no es cobraran. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns aquestes modificacions pressupostàries amb els vots de l'equip de govern, tot i el vot contrari dels grups de l'oposició.

Escolta-ho

Tant Junts per Sant Cugat com Cs, han justificat el seu rebuig a la modificació en la manca d'informació. Des de Junts, el regidor Carles Brugarolas ha lamentat que davant la diversitat d'inversions afectades que preveu la modificació aprovada no s'hagi concretat si s'eliminen o si hi ha una previsió d'inversió per altres vies. En el mateix sentit, el regidor de Cs Sergio Blázquez ha reclamat més informació sobre les partides modificades.

Tot i això, Soler ha retret l'actitud de l'oposició davant una modificació que és per dotar les accions contra la Covid-19 i ha concretat que la resta de partides incloses responen a canvis en la font de finançament o al fet de pressupostar aquest any només el projecte inicial.

Segons l'equip de govern, amb aquesta nova modificació pressupostària el cost de la lluita contra les conseqüències a Sant Cugat de la Covid-19 s'eleva a 15 milions d'euros.




DECLARACIONS

Brugarolas/Blázquez

Expressem la nostra preocupació per inversions que estaven planificades i que s'havien anunciat a la revista municipal i que ara es queden sense finançament / S'han incorporat moltes partides que no obeeixen a decisions polítiques i ens falta informació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Pere Soler

Que consti que el govern presenta modificacions per valor de 2,5 milions d'euros i l'oposició no hi vol donar suport a la modificació en matèria Covid.

Your browser doesn’t support HTML5 audio