El camí de l'escola Avenç es pavimentarà amb un material fet amb resines de pi

De moment s'ha pavimentat el tram del Club Tennis Natació i la resta de via s'arranjarà a principis de 2021


  • Comparteix:

L'arranjament del camí del Crist Treballador, que connecta la carretera de la Rabassada amb l'escola Avenç i el Club Tennis Natació, ja comença a ser una realitat. L'Ajuntament ha efectuat uns treballs aquest dilluns i dimarts al tram del club esportiu, que s'ha pavimentat amb un material respectuós amb el medi ambient i que s'adequa a la normativa, fet amb resines de pi.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha explicat a Cugat Mèdia que el projecte 'ha evolucionat', deixant enrere l'opció de sauló compactat. La pavimentació del tram del Club Tennis Natació és la primera prova d'un material que s'incorporarà a tota la via -en els trams entre la Rabassada i el club i entre el club i l'escola- amb unes obres que començaran a principis de 2021.

Amb els treballs també s'implantarà una zona de desencotxament a tocar de la Rabassada. L'objectiu del govern, ha explicat Duch, és que els vianants tinguin 'un espai segur' per arribar a l'escola. És per això que entre agost i setembre s'instal·laran pilones, per separar el pas de vianants del dels vehicles.

Els treballs estan anant a càrrec de la companyi Rogasa, que ha implementat un material d'origen vegetal respectuós amb el medi ambient, ja que no conté substàncies com el quitrà.


Francesc Duch

És un material molt novedós: un paviment continu que es fa en calent, amb resines de pi. És totalment acceptable en l'entorn natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.