Detingut un camioner santcugatenc amb més de 200 quilos de marihuana amagats als eixos del vehicle

Els Mossos van aturar el tràiler durant un control preventiu de transports a l'A-2


  • Comparteix:

El detingut és veí de Sant Cugat / Foto: Mossos d'Esquadra

El detingut és veí de Sant Cugat / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un camioner després de localitzar amagats als eixos del vehicle deu farcells perfectament embalats que contenien en total 220 quilos de marihuana. La intervenció de la droga va tenir lloc a dos quarts de deu del matí durant un control preventiu de transports que la policia va muntar al quilòmetre 480 de l'A-2, al terme municipal de Sidamon (Pla d'Urgell). Davant la troballa, els agents van detenir el conductor del camió tràiler, un veí de Sant Cugat de 57 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrestat passarà aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Els agents, que desviaven els vehicles a l'àrea de servei per tal de fer amb seguretat les comprovacions adients en el transport de mercaderies, van procedir a aturar un camió tràiler. En el moment que estaven fent les gestions van detectar una forta olor a marihuana provinent d'uns compartiments que estaven situats als eixos del vehicle i que es trobaven tancats amb forrellat.

Davant les sospites, els Mossos van obrir aquests compartiments a l'interior dels quals van trobar deu farcells perfectament embalats, en cadascun dels quals hi havia uns vint quilos de marihuana, sumant en total uns 220 quilos.

Els Mossos han trobat els farcells als eixos del camió / Foto: Mossos
Els Mossos han trobat els farcells als eixos del camió / Foto: Mossos



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.