El Banc de Sang i Teixits anima als santcugatencs a donar sang

Les donacions a Sant Cugat es faran el dia 24 d'agost a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

El Banc de Sang i Teixits alerta que les reserves de sang disminueixen a l'estiu / Font: Creative Commons

El Banc de Sang i Teixits alerta que les reserves de sang disminueixen a l'estiu / Font: Creative Commons

El Banc de Sang i Teixits organitza una nova campanya de donació de sang a Sant Cugat per suplir les mancances habituals en aquesta època de l'any com a causa del canvi d'hàbits durant les vacances. Al descens habitual de donacions durant els mesos d'estiu se li suma la necessitat de sang per a cobrir aquelles operacions que s'han reprès després que s'ajornessin per la pandèmia. Es calcula que es necessitaran 35.000 donacions, per la qual cosa s'han planificat 60 campanyes setmanals per donar sang.

Les donacions a Sant Cugat es faran el dia 24 d'agost a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. A més de la participació individual, es convida a tots els donants a fer difusió de la campanya amb el 'multiplicador', una iniciativa que té com a objectiu que cada donant es marqui el repte d'aconseguir-ne deu més en el seu entorn. La repercussió a les xarxes és essencial perquè la recollida sigui multitudinària i es convida a donar-li ressò amb els hashtags #etsIMPRESCINDIBLE i #etsun10.

Es garanteix la seguretat al centre amb la implantació de mesures higièniques per evitar contagis de la COVID-19. Es pot reservar cita al portal web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.