El ioga amb cadira, una opció per a la gent gran per mantenir el cos actiu i la ment positiva

Amb aquesta modalitat de ioga, s'utilitza una cadira com a suport per a les postures


  • Comparteix:

Mònica Mones en una sessió de ioga amb cadira / Foto: Cedida

Mònica Mones en una sessió de ioga amb cadira / Foto: Cedida

Durant els mesos de confinament han sorgit moltes iniciatives solidàries per fer des de casa. Una d'elles són les classes i sessions online de diverses activitats. La santcugatenca Mònica Monés, instructora de ioga, ha començat a oferir sessions obertes d'aquesta disciplina amb una cadira com a suport. Unes sessions dirigides, principalment, a la gent gran, que pateix més problemes musculars, d'articulacions i ossos.

Amb una cadira, defensa Monés, tothom pot arribar a postures de ioga que segurament no podria fer sense aquest suport. Reconeix que era reticent a fer aquest tipus d'activitats de manera telemàtica, però que les circumstàncies actuals l'han obligat a adaptar-se. La santcugatenca ofereix una opció per a la gent gran que tingui més problemes de mobilitat perquè obtingui tots els beneficis del ioga, tant físics com mentals, i es pugui mantenir 'activa i positiva'. Ho fa a través del seu instagram, @monesmonica , i de manera gratuïta i, de fet, fa una crida a totes les persones interessades i a les que puguin tenir dubtes a escriure-li al seu perfil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.