La campanya 'Assessoria de la Joguina' de l'Eroski rep 4.500 consultes de santcugatencs


  • Comparteix:

L'objectiu de la iniciativa era donar consells sobre la millor joguina per regalar als infants per Nadal

L'objectiu de la iniciativa era donar consells sobre la millor joguina per regalar als infants per Nadal

Prop de 4.500 persones han consultat aquest Nadal els professionals de la campanya 'Asesoria de la Joguina' que s'ha fet a l'Eroski Sant Cugat. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que s'organitza des de fa 4 anys, és poder fer recomanacions als pares i mares sobre les joguines més convenients per a cada infant.

L'interès dels pares santcugatencs per rebre assessorament sobre la joguina més adequada per als seus fills ha sigut, aquest Nadal, significatiu. Un total de 4.500 santcugatencs s'han apropat, durant aquestes dates, a l'estand de la campanya "Asesoría del Juguete", del grup Eroski, on un ampli ventall de psicòlegs i pedagogs han fet recomanacions a pares i mares sobre temes com la seguretat o les funcions didàctiques de les joguines.

Des del grup Eroski han fet una valoració positiva de la resposta que ha tornat a tenir aquesta iniciativa, que a nivell de Catalunya ha rebut unes 18.500 consultes. El mateix ha passat al conjunt de l'Estat Espanyol, on les consultes s'han incrementat un 8,6 per cent respecte al 2003. Per als organitzadors, això demostra que hi ha un interés creixent per informar-se abans de comprar una joguina.

Per últim, cal remarcar que, segons les dades, la majoria de conultes han estat fetes per dones d'entre 30 i 40 anys, i principalment enfocades a escollir la millor joguina per a infants menors de 5 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.